Politicianul Alexei Navalnîi a fost reținut la Moscova în timpul unui protest în cadrul grevei alegătorilor. Înainte de arestarea sa, Navalny a mers câteva minute prin centrul Moscovei, transmite tvrain.ru.

TV8 menționează pe 28 ianuarie, în toată Rusia au loc acțiuni „Greva alegătorilor”. Despre organizarea acestei acțiuni, Navaliniî a anunțat la sfârșitul lunii decembrie după ce Comisia Electorală Centrală a refuzat să-l înregistreze ca pe un candidat la președinție. În cadrul acestora au avut loc

În cadrul acestora au avut loc mai multe arestări, cele mai multe persoane au fost reținut în Ufa (cel puțin 28 de persoane) și Kemerovo (cel puțin 15 persoane).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!