Prima vacanță din acest an a fost deosebită pentru Igor Dodon. Președintele a postat pe pagina sa de Facebook o serie de imagini din munții Altai, pe care i-a surprins dintr-un elicopter.

Potrivit unei agenții de turism care oferă tururi cu elicopterul în Altai, costul unui zbor cu o durată de trei ore este de aproximativ 3 500 de euro. Turul include o vedere panoramică a vârfului Beluha, cel mai înalt punct din Siberia.

Contactat de TV8, Ion Ceban, purtătorul de cuvânt al președintelui a declarat că Igor Dodon se află într-o vizită privată. Întrebat cât a costat și a durat vacanța, Ceban a declarat că nu cunoaște astfel de detalii.

Anterior, președintele a declarat că în această iarnă și-a planificat două vacanțe: „Câteva zile o să merg în Europa şi câteva zile vreau să merg în Federaţia Rusă, în Ţinutul Altaiului. Ţinutul Altaiului e foarte departe, e aproape de frontiera cu Mongolia. Federaţia Rusă este o ţară foarte frumoasă”.

Acum Igor Dodon este la Moscova, unde a oferit un interviu jurnaliștilor de la postul de televiziune RTVI, care au fost întorși anterior de pe Aeroportul Chișinău.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!