Într-un sat din regiunea Kamchatka, funcționara unei bănci a furat 6,7 milioane de ruble rusești. Aceasta a pus valuta sustrasă în borcane de sticlă și le-a ascuns în zăpadă.

Despre dispariția banilor s-a aflat pe 9 ianuarie. Conform presei ruse, din birou au fost furați toți banii disponibili în numerar. Furtul a fost descoperit datorită mărturiilor angajatei. Timp de câțiva ani, aceasta a furat din bancă sume mici de bani, pe care ulterior îi cheltuia. Când a realizat că va fi deconspirată, ea a înscenat furtul.

Funcționara și-a recunoscut vina și a arătat locul unde a îngropat banii. În ascunzătoarea secretă au fost găsiți 4,5 milioane de ruble rusești, două milioane fiind de negăsit.

Femeia are interdicția de a nu părăsi localitatea și urmează să fie judecată potrivit codului penal rusesc. Din cauza furtului, de la începutul lunii ianuarie, locuitorii satului nu pot folosi serviciile băncii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!