/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Simona Halep, amendată de organizatorii Australian Open. Suma pe care trebuie să o achite

29 ianuarie 2018, ora 07:13

Australianul i s-a adresat Simonei în timpul meciului maraton cu Kerber, făcându-i semn să se concentreze şi să tacă. Pentru acest gest, Halep a fost sancţionată cu 12.000 de euro. ProSport a scris încă din ziua meciului că Halep ar putea fi amendată pentru gestul antrenorului său.

Darren Cahill s-a ridicat din tribune şi i-a transmis Simonei, prin gesturi, să se concentreze şi să nu mai comenteze la fiecare punct. La turneele de Grand Slam, interacţiunea dintre sportiv şi antrenor în timpul partidelor este strict interzisă.

În urma prezenţei în finala turneului Australian Open, Simona Halep a primit 1,56 milioane de dolari. Amenda ar urma să i se retragă din premiu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram