Numărul persoanelor care a ajuns la spital cu traumatisme din cauza ghețușului a ajuns la 700. În timp ce muncitorii se chinuie să dezbată gheața, oficialii de la Primărie se roagă să se încălzească..., poate s-a topi.

„Noi în fiecare an când avem situații ca acestea numărul de traumatisme se mărește. A treia parte din acest număr au nimerit la Spitalul de Urgență”, susține Mihai Moldovanu, șeful direcției Sănătate.

„Avem temperaturi pozitive și cred ei că până la sfârșitul săptămânii toate trotuarele vor fi deszăpezite”, a menționat Silvia Radu, primar interimar de Chișinău.

Pentru că trotuarele nu au fost curățate, astăzi pretorii au fost luați la rost, iar cel de la Botanică, Oleg Rățoi, a fost amenințat cu demisia. Gheața s-a format pe drumuri, deoarece muncitorii s-au odihnit atunci când afară ningea, spunea la ședitele anterioare, șeful interimar al Direcției locativ-comunale, Pentru Gontea. Responsabilii direcției dau vina pe lipsa de utilaje.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!