Trei din inculpații din dosarul cafenelei „La Soacra” s-au ales astăzi cu noi condamnări. O specialistă de la Direcția generală comerț a Primăriei Chișinău a fost scoasă din sala de judecată după ce i s-a făcut rău, fiind chemată de urgență o ambulanță.

După ce și-a aflat sentința, Ludmila Boșcanean a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Institutul de Cardiologie, iar după externare urmează să fie transferată la penitenciar. Și Vasile Toma, angajatul Centrului de Sănătate Publică a avut nevoie de intervenția medicilor. Angajatul Centrului de Sănătate Publică, Vasile Toma, condamnat de prima instanță la doi ani cu suspendare, a fost condamnat acum la 6 ani și 6 luni de închisoare. Aceiași pedeapsă a fost aplicată și pentru funcționara din cadrul Primăriei, Ludmila Boșcanean, care inițial a primit doar o amendă de 20 de mii de lei pentru corupere pasivă.

Reamintim că, incendiu la cafeneaua „La Soacra” din Piața Centrală din Chișinău a avut loc pe 9 ianuarie 2016. Ca urmare a deflagrației unei butelii de gaz, patru persoane au decedat, iar alte 13 au fost rănite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!