Individul care apare în imagini este căutat de către poliţiştii sectorului Râşcani fiind bănuit de comiterea unui furt. Bărbatul aflându-se într-un magazin, pe ascuns a sustras un aparat de făcut găuri, după care cu bunul sustras a urcat într-un automobil de model Chevrolet Aveo.

Paguba evaluată constituie 2.400 lei. În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acțiuni speciale de investigații şi de urmărire penală.

Dacă v-a fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 lei până la 20.000 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau dețin careva informații despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliția la numerele de telefon: 068416103 sau 902.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!