Salvatorii au încetat operațiunea de căutare a vasului de pescuit „Vostok”, care a dispărut în Marea Japoniei pe 25 ianuarie, transmite RIA Novosti cu referire la reprezentatul centrului de salvare și cordonare martimă „Vladivostok”.

„Căutările au avut loc începând cu ziua de 25 ianuarie până pe 29 ianuarie. Pentru că nu mai există speranța de a găsi echipajul în viață, coordonatorul operațiunii a încetat căutarea vasului”, notează RIA.

Amintim că o navă de pescuit cu 20 de persoane aflate la bord a pierdut legătura cu unitatea de bază și a dispărut în Marea Japoniei pe 25 ianuarie, după ce a lansat un semnal de urgență. Toate încercările de a contacta nava nu au dat nici un rezultat. Una dintre echipele de salvare a depistat două jachete de salvare, o ancoră și deșeuri de la nava de pescuit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!