Cum va fi VREMEA pe 30 ianuarie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a țării

30 ianuarie 2018, ora 07:57

În nordul țării vom avea parte de înnorări trecătoare și soare amăgitor. Dimineața vor fi 0 grade, iar ziua vom avea parte de 6 grade cu plus.

În centru vom găsi același tablou meteorologic. Vremea va fi schimbătoare, dar se va încălzi simțitor. Dimineața va fi senină cu 2 grade în termometre, iar ziua vremea va fi posomorâtă și vom avea parte de 8 grade.

Cei de la sud vor fi cei mai norocoși. Temperaturile vor fi primăvăratice, iar vremea se va menține senină. Dimineața se va înregistra -1 grad, iar orele amiezii, maximă termică va fi de 12 grade cu plus.

La Chișinău vremea va fi destul de nehotărâtă. Dimineața va fi senin, iar la prânz cerul va fi stăpânit de nori plini de umezeală. La noapte vom avea 2 grade cu plus, iar pe timp de zi 9 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram