Sfârșitul de Ianuarie ne aduce vreme neobișnuit de caldă. Chiar dacă norii se vor înmulți de-a lungul zilei vom găsi în general vreme frumoasă și multe reprize de soare. Atmosfera se va dezmorți și vom avea parte de temperaturi generoase pentru data din calendar. Vântul, însă se va înteți și va sufla ușor până la moderat din nord-Vest.

În nordul țării vom avea parte de înnorări trecătoare și soare amăgitor. Dimineața vor fi 0 grade, iar ziua vom avea parte de 6 grade cu plus.

În centru vom găsi același tablou meteorologic. Vremea va fi schimbătoare, dar se va încălzi simțitor. Dimineața va fi senină cu 2 grade în termometre, iar ziua vremea va fi posomorâtă și vom avea parte de 8 grade.

Cei de la sud vor fi cei mai norocoși. Temperaturile vor fi primăvăratice, iar vremea se va menține senină. Dimineața se va înregistra -1 grad, iar orele amiezii, maximă termică va fi de 12 grade cu plus.

La Chișinău vremea va fi destul de nehotărâtă. Dimineața va fi senin, iar la prânz cerul va fi stăpânit de nori plini de umezeală. La noapte vom avea 2 grade cu plus, iar pe timp de zi 9 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!