/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Drapelul arborat la Arcul de Triumf din centrul Capitalei a fost vandalizat

30 ianuarie 2018, ora 18:38

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului de poliție Buiucani. Pe cazul dat a fost deschis un proces penal. Urmează să fie ridicate înregistrările video pentru a fi stabilite persoanele care au comis infracțiunea”, a declarat pentru TV8, Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Direcției Poliției Chișinău.

Vadim Brînzaniuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei, a declarat pentru TV8 că drapelul urmează a fi schimbat la ora 16.00.

Potrivit Codului Penal, profanarea simbolurilor de stat (drapel, stemă, imn) ale Republicii Moldova se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 850 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 100 la 200 de ore.

Foto: Facebook / Валерий Корчмар

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram