Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală. În urma tragerii la sorți s-a stabilit că reprezentantul țării noastre va evolua pe scena de la Lisabona pe 10 mai.

Republica Moldova va evolua alături de alte 17 state, printre care Rusia, România, Ucraina, Polonia, Australia, Suedia, Georgia și Norvegia. Prima semifinală va avea loc pe 8 mai, iar în această zi vor participa 19 state.

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2018 urmează să fie selectat în data de 24 februarie, când va avea loc Finala Națională a concursului la care vor participa 16 interpreți.

Eurovision 2018 va fi o premieră absolută pentru Portugalia, care după 53 de ani de participare discretă la acest concurs devine în sfârşit ţară gazdă datorită victoriei neaşteptate de anul trecuta lui Salvador Sobral, cu balada sa „Amar pelos dois”.

Foto: eurovision.tv

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!