/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Republica Moldova va evolua în a doua semifinală Eurovision 2018. Cu ce țări vom concura?

30 ianuarie 2018, ora 10:24

Republica Moldova va evolua alături de alte 17 state, printre care Rusia, România, Ucraina, Polonia, Australia, Suedia, Georgia și Norvegia. Prima semifinală va avea loc pe 8 mai, iar în această zi vor participa 19 state.

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2018 urmează să fie selectat în data de 24 februarie, când va avea loc Finala Națională a concursului la care vor participa 16 interpreți.

Eurovision 2018 va fi o premieră absolută pentru Portugalia, care după 53 de ani de participare discretă la acest concurs devine în sfârşit ţară gazdă datorită victoriei neaşteptate de anul trecuta lui Salvador Sobral, cu balada sa „Amar pelos dois”.

Foto: eurovision.tv

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram