Poliția a reținut patru bărbaţi şi două femei, cu vârstele cuprinse între 18 și 28 ani, bănuite de comiterea traficului de fiinţe umane şi de copii, în scop de exploatare sexuală contra plată. De asemenea, ei sunt învinuiți de sustragerea mijloacelor băneşti din terminalele destinate achitării plăţilor, amplasate în magazinele din capitală.

Potrivit materialelor urmăririi penale, abuzând de poziţia de vulnerabilitate a victimelor, învinuiţii ar fi recrutat, transportat şi adăpostit patru tinere, printre care două minore (15 şi 17 ani), în cîteva apartamente din capitală, după care le-au transportat în diferite locaţii unde acestea prestau servicii sexuale, contra plată, mai multor persoane. Banii obţinuţi din această activitate ilegală, erau încasaţi de învinuiţi.

Procuratura le-a înaintat celor şase învinuirea, iar la demersul procurorilor, aceştia au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă vina lor va fi demonstrată, învinuiţii riscă de la 15 la 20 ani închisoare sau detenţie pe viaţă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!