/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Bălți: O femeie a chemat salvatorii după ce și-a uitat copilul încuiat în casă

missing
30 ianuarie 2018, ora 17:29

Respectiv, femeia știind că în interior a rămas un băiețel de 2 ani, a alertat Serviciul 901, pentru ajutor și pentru a evita orice pericol. O echipă de salvatori a intervenit, luându-se decizia să se intervină prin geam.

Astfel, au fost tăiate gratiile geamului, operațiune care a durat aproximativ patru minute. Salvatorii au intrat prin geam, s-au asigurat că copilul este în siguranță și au deblocat ușa, făcând posibil accesul pentru mama băiatului.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, roagă persoanele care au în grijă copii, să fie prudenți și să nu admită cazurile cu pericol de viață și sănătate, iar în cazul în care au nevoie de ajutor, să apeleze prompt Serviciul 901.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram