În mijloc de iarnă circulă cu pneuri de vară. Ofițerii de patrulare au documentat 16 șoferi în doar trei ore pentru deplasarea pe străzi cu pneuri de vară. Acțiunea a avut loc ieri pe străzile capitalei.

Pentru a nu pune în pericol viața personală sau a celorlalți participanți la trafic, INP recomandă:
– înainte să plece la drum, șoferii trebuie să se informeze cu privire la condițiile meteo și la starea drumurilor pe care urmează să conducă;
– să evite condusul în condiții de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distanțe mari.

Inspectoratul Național de Patrulare readuce aminte șoferilor că conform legislației, atunci când carosabilul este acoperit de zăpadă, gheață sau polei, autovehiculele necesită echiparea obligatorie cu anvelope de iarnă. Cei care nu respectă această prevedere, sunt sancționați contravențional.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!