Ultima zi al lui gerar ne surprinde cu atmosfera plăcută, temperaturi generoase, și cod galben de vânt . Înnorările vor fi de nelipsit, dar ne vom delecta și cu raze de soare. Tabloul meteorologic nu se va modifica esențial de ziua precedentă, iar va avea intensificări din Nord-Vest.

În regiunea de nord a țării norii vor face legea întreaga zi. Vremea va fi posomorâtă, dar temperaturile vor rămâne ridicate pentru data din calendar. Dimineața se va înregistra un grad cu plus, iar la amiază 4.

În centru soarele va fi pe cer dimineață, iar norii  se vor aduna și pluti la amiază. În prima parte a zilei vom avea -1 grad, iar în a doua jumătate mercurul termometrelor va indica 4 grade.

În ținuturile sudice vremea va fi frumoasă și senină. Temperaturile vor fi ca de obicei cele mai ridicate. Dimineața vor fi 0 grade, iar la amiază 8.

La Chișinău vremea va fi schimbătoare. Vom începe ziua cu reprize însorite, dar pe parcurs înnorările vor fi la datorie. La noapte vom avea 0 grade, iar ziua maximă termică va atinge 5 grade.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!