/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Două camioane sau ciocnit pe traseul Orhei-Rezina. O femeie a murit pe loc în urma impactului

31 ianuarie 2018, ora 18:30

Șoferul unui camion de model Mercedes, în vârstă de 45 de ani, având ca pasageri două persoane și o alta în remorcă, a tamponat din spate remorca autocamionului de model MAN, la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani.

În urma impactului, pasagera din habitaclul primul camion, în vârstă de 49 de ani, originară din municipiul Orhei, a decedat pe loc. Un alt pasager din același camion, originar din satul Cismea, raionul Orhei, a fost transportat la Spitalul raional Orhei cu traumatisme, iar a treia persoană care se afla în remorcă, a scăpat doar cu răni ușoare.

Șoferul camionului lovit din spate este nevătămat.

Potrivit primelor informații, șoferul camionului Mercedes a fost orbit de soare când se deplasa în pantă și a observat camionul din față în ultimul moment.

Poliția stabilește toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram