Accident mortal pe traseul pe traseul R 20 (Orhei – Rezina, centura de ocolire a municipiului Orhei, direcția spre traseul R 6). Două camioane s-au ciocnit în jurul orei 16.30.

Șoferul unui camion de model Mercedes, în vârstă de 45 de ani, având ca pasageri două persoane și o alta în remorcă, a tamponat din spate remorca autocamionului de model MAN, la volanul căruia se afla un tânăr de 30 de ani.

În urma impactului, pasagera din habitaclul primul camion, în vârstă de 49 de ani, originară din municipiul Orhei, a decedat pe loc. Un alt pasager din același camion, originar din satul Cismea, raionul Orhei, a fost transportat la Spitalul raional Orhei cu traumatisme, iar a treia persoană care se afla în remorcă, a scăpat doar cu răni ușoare.

Șoferul camionului lovit din spate este nevătămat.

Potrivit primelor informații, șoferul camionului Mercedes a fost orbit de soare când se deplasa în pantă și a observat camionul din față în ultimul moment.

Poliția stabilește toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!