/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Percheziții la Soroca. Peste 300 litri de alcool, ridicate de polițiștii de frontieră

31 ianuarie 2018, ora 12:33

Astfel, în baza informațiilor operative și autorizației legale, în dimineața zilei de 30 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră au desfășurat percheziții la trei adrese din orașul Soroca. În rezultat, din gospodăria a doi suspecți s-au ridicat 565 de sticle de alcool în asortiment, cu miros specific de cogneac, vodcă, wiski, balsam, lichior și alcool etilic, precum și 174 de capace. Toate bunurile alcoolice erau fără timbru de acciz.

Din cercetările primare, polițiștii de frontieră au stabilit că proprietarii, cetățeni moldoveni de 54 și respectiv 57 de ani, produceau și păstrau alcoolul în condiții casnice, și îl comercializau ilegal în cantități diferite. La fel, se presupune că o parte din băutură, ca materie primă, ar fi fost transportată din regiunea transnistreană.

Până la soluționarea cazului, întregul lot de băutură alcoolică ridicat în cadrul percheziției a fost plasat la sediul SPF Soroca, în camera de pastrare a corpurilor delicte.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram