Peste 500 de sticle cu băuturi alcoolice au fost ridicate de polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD, în urma descinderilor la domiciliile persoanelor suspectate de producerea, păstrarea și comercializarea ilegală a produselor alcoolice.

Astfel, în baza informațiilor operative și autorizației legale, în dimineața zilei de 30 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră au desfășurat percheziții la trei adrese din orașul Soroca. În rezultat, din gospodăria a doi suspecți s-au ridicat 565 de sticle de alcool în asortiment, cu miros specific de cogneac, vodcă, wiski, balsam, lichior și alcool etilic, precum și 174 de capace. Toate bunurile alcoolice erau fără timbru de acciz.

Din cercetările primare, polițiștii de frontieră au stabilit că proprietarii, cetățeni moldoveni de 54 și respectiv 57 de ani, produceau și păstrau alcoolul în condiții casnice, și îl comercializau ilegal în cantități diferite. La fel, se presupune că o parte din băutură, ca materie primă, ar fi fost transportată din regiunea transnistreană.

Până la soluționarea cazului, întregul lot de băutură alcoolică ridicat în cadrul percheziției a fost plasat la sediul SPF Soroca, în camera de pastrare a corpurilor delicte.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!