După ce anul trecut Iuliei Samoylova i-a fost interzis accesul în Ucraina pentru a participa la Eurovision, Rusia a decis să o trimită și în acest an pe Samoylova la concurs. Potrivit organizatorilor concursului, Iulia deja și-a început pregătirile pentru Eurovision 2018 care se va desfășura la Lisabona, Portugalia.

Iulia Samoylova s-a născut în 1989 în Ukhta, Rusia. Ea este finalistă a concursului de talente X Factor și câștigătoare a premiului Alla`s Golden Star, concurs numit în cinstea Alei Pugachova, care a participat la Eurovision în 1997. Interpreta a participat și la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de la Sochi, în anul 2014.

Amintim că, Iuliei i-a fost interzis accesul pe teritoriul Ucrainei după ce s-a aflat că artista a cântat în Crimeea, în anul 2015, după ce Rusia a anexat peninsula.

Cântăreaţa Julia Samoilova ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Eurovision 2017 cu piesa „Flame is burning”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!