Peste 300 de localnici din satul Sămășcani, raionul Șodănești, și-au dat întâlnire la săniuș. La inițiativa parohului bisericii din sat, lumea s-a îmbrăcat călduros, și-au luat săniile și au petrecut o duminică deosebită.

Oamenii au dansat și au cântat și au gătit pe deal zeamă și cartofi prăjiți. Nelipsite au fost plăcintele și izvarul, dar voia bună.

Evenimentul a fost organizat pentru a uni oamenii din comunitate, dar și pentru a păstra tradițiile. De menționat că, la inițiativa parohului Mihail Făgurel, vara trecută au fost organizate câteva curse cu bicicletele, iar în preajma sărbătorilor de iarnă, au fost desfășurate competiții „Familia sportivă”.

Reportajul a fost realizat de postul Impuls TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!