Filmările serialului „House of Cards”, reluate. Cine face parte din distribuția ultimului sezon

01 februarie 2018, ora 08:06

Producţia ultimului sezon al acestui serial produs de platforma online Netflix au fost oprite în octombrie, odată cu primele acuzaţii formulate împotriva lui Kevin Spacey. La scurt timp după aceea, Netflix a anunţat că a întrerupt colaborarea cu starul american şi a anulat proiectul unui film dedicat lui Gore Vidal, în care rolul principal urma să fie interpretat de acelaşi actor.

Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar, este în prezent cercetat de Scotland Yard, după ce trei persoane l-au acuzat de agresiune sexuală. Actorul a fost unul dintre primele staruri vizate de astfel de acuzaţii după izbucnirea scandalului Harvey Weinstein.

Primul care a făcut publice acuzaţiile de hărţuire sexuală formulate împotriva starului hollywoodian a fost actorul Anthony Rapp, care a dezvăluit că în 1986, atunci când el avea 14 ani, Kevin Spacey, în vârstă de 26 de ani în epocă, i-a făcut avansuri sexuale.

Kevin Spacey a dat publicităţii un comunicat de presă în care a spus că nu îşi aminteşte acel incident, dar îşi cere scuze pentru “orice comportament nepotrivit cauzat de beţie”.

A urmat o veritabilă avalanşă de acuzaţii care îl vizau pe Kevin Spacey, iar teatrul Old Vic din Londra, unde starul hollywoodian a deţinut funcţia de director artistic din 2004 până în 2015, a primit 20 de plângeri de la persoane care afirmă că au fost victime ale unui comportament nepotrivit al actorului.

Actorii Diane Lane şi Greg Kinnear, nominalizaţi la Oscar, s-au alăturat distribuţiei celui de-al şaselea sezon al serialului “House of Cards”, din care mai fac parte Robin Wright, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott şi Boris McGiver.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram