Întrebat de ce jurnaliștii vor trebuie să dețină o acreditare specială dacă participă la conferințele organizate la noul sediu al PDM, Andrian Candu a refuzat să comenteze noua regulă a partidului.

Deși este vicepreședintele partidului democrat, iar anterior nu refuza să răspundă la întrebările legate de activitatea PDM, de această dată Candu le-a răspuns jurnaliștilor că acest subiect nu trebuie discutat în Parlament, ci la partid.

„Cu tot respectul. Aici în Parlament să discutăm chestiuni legate de Parlament și dacă sunt obiecții cu privire la acreditarea sau procedura de acces în Parlament. Ce ține de partid, vreau să vă anunț că săptămâna viitoare vor fi ședințe la partid și vor fi și declarații de presă și respectivul subiect o să îl discutăm săptămâna viitoare”, a declarat vicepreședintele PDM, Andrian Candu.

Amintim că democrații și-au schimbat sediul, iar jurnaliștii vor trebui să obțină o acreditare din partea partidului. Jurnaliștii au acces în majoritatea instituțiilor statului doar în baza legitimației de presă. Doar Președinția și Parlamentul cere acreditări suplimentare. Contactat anterior de TV8, nici purtătorul de cuvânt al partidului nu a putut explica necesitatea introducerii acestei reguli pentru presă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!