/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Doi minori din Leova, hoți în Capitală. Au spart geamul unui BMW pentru a fura un casetofon

missing
02 februarie 2018, ora 10:55

Incidentul ar fi avut loc în noaptea de 1 februarie curent, când un locatar al blocului din apropiere ar fi observat cei 2 tineri suspecţi şi ar fi anunţat poliţia.

Potrivit primelor informaţii, minorii au pătruns în automobil prin deteriorarea geamului, de unde au sustras un casetofon. Bănuiţii au fost reţinuţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri, iar bunul sustras a fost ridicat şi urmează a fi predat victimei.

Suspecţii sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru furt şi riscă pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram