/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cum va fi VREMEA pe 3 februarie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a țării

missing
03 februarie 2018, ora 07:08

În nordul țării ziua va începe cu soare pe cer, însă spre seara norii se vor aduna și e posibil să cadă ploi slabe. Dimineața se vor înregistra 0 grade, iar la amiază vor fi 9 grade.

Același tablou meteorologic vom găsi și în centru țării. Soare de dimineață și vreme posomorâtă pe parcursul zilei. Ziua va începe cu 3 grade în termometre și va continua cu o maximă de 12 grade.

Vremea primăvăratică va stăpâni sudul țării. Ziua va fi senină și plăcută. Dimineața se vor înregistra 5 grade cu plus, iar la prânz vom avea 12 grade.

La Chișinău vom găsi vreme frumoasă, iar temperaturile vor mai crește nițel față de ieri. La noapte vom avea 3 grade, iar pe timp de zi tocmai 13 grade cu plus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram