/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Nu i-a mers în 2020, dar speră la 2021. Chișinăul luptă pentru „Capitala Europeană a Tineretului”

missing
03 februarie 2018, ora 10:22

Orașele selectate sunt:

– Yaroslavl (Rusia),
– Kazan (Rusia),
– Klaipeda (Lituania),
– Kaunas (Lituania),
– Aalborg (Danemarca),
– Chișinău (Moldova),
– Varazdin (Croația)
– Nicosia (Republica Cipru).

Cele opt orașe au fost selectate dintr-un grup de solicitanți din întreaga Europă și vor trece acum în cea de-a doua rundă a concursului. Orașele vor avea două luni la dispoziție să prezinte un amplu program de evenimente și activități culturale, sociale și politice legate de tineret și să contureze un parteneriat între municipalitate și tinerii din oraș pentru a crea, planifica activități. Câștigătorul va fi anunțat în luna noiembrie.

Titlul “Capitala Europeană a Tineretului” este acordat de Forumul European al Tineretului unei municipalități europene pentru o perioadă de un an, timp în care îi este oferită șansa de a-și expune viața culturală, socială, politică și economică a tineretului Și dezvoltare. Titlul încurajează municipalitățile să continue și să extindă implementarea proiectelor de participare a tinerilor și să încurajeze participarea activă a tinerilor în societate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram