/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Răspunsul ministerului Educației privind demersul de anulare a diplomei lui Gaburici

missing
05 februarie 2018, ora 15:39

„Conform Legii cu privire la petiționare, petițiile adresate a doua oară, care nu conțin argumente sau informații noi, nu se reexaminează”, se arată în răspunsul oficial al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Munteanu a comentat răspunsul primit și spune că nu vrea să polemizez cu doamna ministră Monica Babuc, dar se vede obligat să intre „într-o luptă, aparent inegală, cu lipsa de transparență și dorința guvernării „celor trei trandafiri” de a ține în executiv, nu știm pentru ce misiuni ascunse, un ministru, care și-a cumpărat diploma de BAC, pe care a folosit-o ulterior pentru a obține „studii superioare””.

Astfel, Munteanu spune că va depune alte demersuri necesare pentru a i se retrage diploma de BAC lui Gabrici, care în consecință va duce la încetarea mandatului de ministru și respectiv excluderea acestuia din Guvern.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram