Monica Babuc a răspuns la demersul liberalului Munteanu prin care cel din urmă a cerut ca diploma de studii medii a cetățeanului Gaburici, obținută fraudulos, să fie anulată. Potrivit răspunsului, demersul dat nu poate fi examinat.

„Conform Legii cu privire la petiționare, petițiile adresate a doua oară, care nu conțin argumente sau informații noi, nu se reexaminează”, se arată în răspunsul oficial al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Munteanu a comentat răspunsul primit și spune că nu vrea să polemizez cu doamna ministră Monica Babuc, dar se vede obligat să intre „într-o luptă, aparent inegală, cu lipsa de transparență și dorința guvernării „celor trei trandafiri” de a ține în executiv, nu știm pentru ce misiuni ascunse, un ministru, care și-a cumpărat diploma de BAC, pe care a folosit-o ulterior pentru a obține „studii superioare””.

Astfel, Munteanu spune că va depune alte demersuri necesare pentru a i se retrage diploma de BAC lui Gabrici, care în consecință va duce la încetarea mandatului de ministru și respectiv excluderea acestuia din Guvern.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!