Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

Încă un viceprimar din Bălți și-a prezentat demisia. Anunțul a fost făcut de Renato Usatîi

06 februarie 2018, ora 11:39

„Leonid Babii și-a părăsit postul din cadrul primăriei din Bălți din motive de sănătate. Sunt recunoscător lui Leonid Ivanovici pentru cei doi ani și jumătate în care a lucrat ca viceprimar al municipiului”, a scris Usatîi.

De la începutul lunii ianuarie, Leonid Babii a îndeplinit atribuțiile primarului, în lipsa lui Renato Usatîi. Până pe 2 ianuarie Usatîi a fost înlocuit de Igor Șeremet. De astăzi funcția va fi preluată de către Lilia Sava, singurul viceprimar al municipiului Bălți care a mai rămas în funcție.

Amintim că, la începutul lunii ianuarie viceprimarul municipiului Bălți, Igor Şeremet, și-a anunțat demisia. Funcționarul a postat pe pagina sa de Facebook o declarație prin care își anunță plecarea de la Primăria municipiului Bălţi și în care spunea că motivul demisiei sunt dubiile și neîncrederea pe care o are primarul de Bălți, Renato Usatîi, în capacitățile sale privind administrarea treburilor municipale.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram