/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Apropiații deputatului democrat, favorizați? Fina de cununie a fiicei lui Hotineanu câștigă tendere

missing
06 februarie 2018, ora 20:00

Pentru prima dată se vorbea despre o potențială legătură dintre fiica deputatului democrat, Vladimir Hotineanu și compania „Cristal Clean”, a cărei cofondatoare este Cristina Mudrea, într-o investigație jurnalistică cu șase ani în urmă.

„În 2012, Ziarul de Gardă a făcut o investigație în care apărea numele acestei persoane alături de numele fiicei lui Hotineanu și alți doi parteneri de afaceri în compania Cristal Clean,” susține autoarea investigației Mariana Colun.

Potrivit autoarei investigației, după zarva din presă, fiica lui Hotineanu – Iulia Scobioală, a decis să se retragă din afacere. Cristina Mudrea, care este fosta asociată a fiicei deputatului și fina de cununie a acesteia, a rămas la cârma firmei.

„Pe 29 martie 2017, ea a fondat și administrează o altă firmă care se numește Dream Clean SRL, care la fel este specializată în spălarea rufelor în instituțiile medicale,” a adăugat autoarea investigației.

La mai puțin de un an de la fondare, firma Cristinei Mudrea a câștigat contracte de achiziție în valoare totală de circa zece milioane de lei pentru spălarea rufelor din instituțiile medicale. TV8 l-a întrebat pe Vladimir Hotineanu dacă există vreo legătură între fiica lui și Cristina Mudrea. Acesta a răspuns scurt.

„Nu există. Stați liniștiți și nu vă faceți mari probleme,” a declarat pentru TV8 Valdimir Hotineanu.

Compania „Cristal Clean” SRL a fost fondată în 2010 de Iulia Scobioală – fiica lui Vladimir Hotineanu, Cristina Mudrea – fina de cununie a Iuliei și de alți doi parteneri Mihail Enachi și Francesco Puddu.

Citește continuarea pe MoldovaCurata.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram