Șeful statului anunță pe o rețea de socializare că numărul localităților care au semnat declarații anti-unire a ajuns la 50. Dodon susține că cei care au vrut să testeze cât de patrioți și stataliști pot fi moldovenii acum pot vedea rezultatele.

„În mai puțin de 24 de ore, majoritatea consilierilor din peste 50 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire. În fiecare zi, numărul acestora va tot crește și crește, sute de localități vor semna declarații în susținerea statalității Republicii Moldova. Moldova are demnitate, Moldova are viitor!”, a a scris Dodon.

Președintele a mai spus că cu excepția câtorva aleși locali „rătăciți sau cumpărați cu bani”, restul cetățenilor se opun oricărei declarații sau acțiuni unioniste. „Ideologii unioniști au obținut exact inversul la ce și-au propus. În loc de Unire, vor primi Patriotism pentru Moldova”, a scris Dodon.

Menționăm că, în același timp 13 localități din țară au semnat declarații simbolice de unire cu România.

Lista localităților care au semnat declarații stataliste

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!