/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Joi va avea loc prima ședință a Parlamentului din 2018. Ce subiecte au deputații pe ordinea de zi?

07 februarie 2018, ora 15:08

În prima ședință, deputații urmează să aprobe structura și efectivul-limită a Autorității Naționale de Integritate și să numească un nou judecător al Curții Supreme de Justiție. Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de lege cu privire la organizațiile de creditare nebancară, ratificarea Acordului dintre Republica Moldova și Guvernul Republicii Azerbaidjan privind cooperarea în domeniul militar, modificări și completări la Legea privind fondul piscicol, pescuitul și piscicultura, Legea cadastrului bunurilor imobile, Legea comunicațiilor electronice, precum și demisia deputatului Iurie Leancă.

Totodată, vor fi reexaminate Legea cu privire la Depozitarul central unic al valorilor imobiliare, Legea pentru modificarea și completarea Codului muncii și Legea nr. 248 pentru modificarea și completarea unor acte legislative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram