/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Ghimpu, iritat de întrebările legate de unul dintre nepoții săi: „Lasă-mi în pace nepotul!”

missing
08 februarie 2018, ora 12:56

„Da ce are Cornel cu furtul miliardului? El era responsabil de credite. Nu avea el treabă. Eu știu povestea aceasta. Tu mult te-i gândit să-mi pui mie întrebarea aceasta? Lasă omul în pace Te rog eu frumos. Ascultă-mă pe mine dacă vrei să vorbim. Te-ai luat de alt nepot. Nepotul meu nu avea nicio treabă cu acest transfer. N-am zis asta. Nu el hotăra. Acolo președintele pune semnătura. Și lasă-l în pace pe Corneliu. Hai alte întrebări. Nu-l amesteca în gunoiul acesta că atunci eu ies de aici,” a declarat Ghimpu în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram