/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Mihai Ghimpu: La alegerile parlamentare votul va ajunge să coste și 1.000 de lei

08 februarie 2018, ora 13:22

„În ziua alegerilor poate vor fi libere și corecte, dar până la vot – nu vor fi. Ele deja au început să nu fie libere și corecte. Cum s-au trunchiata aceste circumscripții? De exemplu, de ce au scos toate suburbiile din Chișinău și le-au făcut circumscripții aparte? De ce la Criuleni două sate le-au dat la Orhei și au adus două sate din raionul Dubăsari? Cum votează cei din Criuleni e una și cum votează cei din Dubăsari e alta. S-a făcut astfel încât să se știe ale cui sunt mandatele”, a declarat Ghimpu.

Ghimpu a menționat că există niște posibilități prin care liberalii ar putea doborâ binomul Plahontiuc-Dodon și că are un plan. „Asta depinde de cum noi toți ne vom concentra și nu ne vom vinde pentru ulei și macaroane. Votul o să ajungă și până la o mie de lei. La noi în Colonița, în 2014, m-a sunat un consătean și mi-a spus că i s-a propus 500 de lei ca să voteze cu un democrat. Această campanie va costa foarte scump”, a conchis liderul PL.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram