/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un nou șef al USAID pentru Europa și Eurasia a fost investit. Are rădăcini basarabene

09 februarie 2018, ora 12:00

Cu această ocazie, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a transmis prin intermediul Ambasadei RM de la Washington, un mesaj de felicitare însoțit de un cadou simbolic – vin spumant marca Cricova, exprimând aprecierea pentru succesele proiectelor USAID și impactul pozitiv al activității Agenției în RM.

La rândul său, oficial american, investit în această importantă funcție din Administrația SUA, a apreciat inalt cadoul oferit, menționând cu satisfacție performanțele USAID în țara noastră, în special în domeniul promovării industriei vitivinicole și a dezvoltării brandului de țară „Wine of Moldova”.

Inclusiv cu prilejul ceremoniei investirii sale, Brock D. Bierman, a menționat că este descendent din Republica Moldova, pentru care poartă un loc aparte în inima sa – mesaj expus inclusiv în cadrul audierilor în Congresul SUA.

De remarcat, că la recepția cu ocazia investirii Șefului USAID Bierman, oaspeților și invitaților le-a fost oferit vin moldovenesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram