După premierul Filip, și Igor Dodon a plecat într-o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite. Șeful statului urmează să participe la Summit-ul Mondial Guvernamental, organizat la Dubai, la invitația președintelui Emiratelor. Summit-ul reprezintă o platformă de discuții, care are drept scop modelarea unui guvern „al viitorului” la nivel mondial.

Președintele țării este convins că această vizită și întâlnirile bilaterale pe care le va avea la Dubai vor contribui pe deplin la fortificarea relațiilor de prietenie și cooperare dintre Republica Moldova cu mai multe state, precum și atragerea investițiilor străine în țara noastră”, se mai menționează în mesaj.

Nu se cunoaște însă câte zile se afla președintele Dodon în peninsula arabică și cine va acoperi cheltuielile legate de transport și cazare.

La sfârșitul lunii ianuarie, premierul Pavel Filip a întreprins o vizită în Emirate, în delegația acestuia fiind surprins și un milionar care ar fi apropiat liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Filip și Dodon au mers în Emirate chiar dacă, la finele anului 2017, Uniunea Europeană a aprobat lista comună a UE cu jurisdicții non-cooperante, lista în care figurează și Emiratele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!