/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Catastrofa aviatică din Rusia. Fotografiile pasagerilor care au decedat în accident

missing
12 februarie 2018, ora 11:18

Ministerul Situațiilor de Urgență a confirmat printre cei decedați se numără și un cetățean străin. Ambasada Elveției din Rusia a fost informată de partea rusă că un cetățean al confederației se afla la bordul navei. „Se știe că la bord a fost un cetățean elvețian care zbura pentru lansarea unei noi fabrici la uzina Orsknefteorgsintez”, a declarat Elena Abramova, șefa serviciului de presă al administrației din Orsk.

Reamintim că, un avion de linie rus, la bordul căruia se aflau 71 de persoane, s-a prăbușit duminica în apropiere de Moscova, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Domodedovo. Toate cele 71 de persoane care se aflau la bordul avionului prăbușit, 65 de pasageri și 6 membri ai echipajului, și-au pierdut viața.

Comisia de Investigații și Ministerul Transporturilor au declarat că sunt luate în considerare toate versiunile accidentului, inclusiv factorul uman, starea tehnică a avionului și vremea.

Citește și:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram