/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Maia Sandu, despre declarația lui Usatîi: „Nu m-am văzut și nu m-aș vedea cu Plahotniuc”

13 februarie 2018, ora 12:12

„Nu am ce discuta, nu m-am văzut și nu m-aș vedea cu Plahotniuc – asta le-am spus reprezentanților familiei social-democrate din Parlamentul European când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul cu câteva luni în urmă. Usatîi nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții. Nu negociem cu oligarhii care distrug o țară întreagă. PD-ului îi sugerăm să nu mai cerșească poze cu noi pentru a ne discredita și să se apuce de lucruri serioase și urgente, iar dacă nu este în stare – să plece de la guvernare,” a subliniat Maia Sandu.

Reamintim că, Renato Usatîi a declarat în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari și Andrei Popov că Maia Sandu, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), și Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat (PDM), s-ar fi întâlnit recent. Întâlnirea ar fi fost organizată și mediată de un cetățean american, iar cei doi urmau să discute de o potențială coaliție după alegerile parlamentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram