Lidera PAS susține că declarațiile lui Renato Usatîi, precum că aceasta a avut o întrevedere cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, sunt un fals.

„Nu am ce discuta, nu m-am văzut și nu m-aș vedea cu Plahotniuc – asta le-am spus reprezentanților familiei social-democrate din Parlamentul European când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul cu câteva luni în urmă. Usatîi nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții. Nu negociem cu oligarhii care distrug o țară întreagă. PD-ului îi sugerăm să nu mai cerșească poze cu noi pentru a ne discredita și să se apuce de lucruri serioase și urgente, iar dacă nu este în stare – să plece de la guvernare,” a subliniat Maia Sandu.

Reamintim că, Renato Usatîi a declarat în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari și Andrei Popov că Maia Sandu, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), și Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat (PDM), s-ar fi întâlnit recent. Întâlnirea ar fi fost organizată și mediată de un cetățean american, iar cei doi urmau să discute de o potențială coaliție după alegerile parlamentare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!