Maia Sandu, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), și Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat (PDM), s-ar fi întâlnit recent. Întâlnirea ar fi fost organizată și mediată de un cetățean american, iar cei doi urmau să discute de o potențială coaliție după alegerile parlamentare. Informația a fost dată publicității de Renato Usatîi în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari și Andrei Popov.

„Maia Sandu a refuzat orice dialog. Dar cel mai bine să o întrebați pe ea dacă a avut loc o asemenea întâlnire. Ea singură trebuia să spună când s-a întâlnit cu Plahotniuc”, a menționat primarul de Bălți fără a declara când, unde și în ce circumstanțe a avut loc această întâlnire.

Totodată, Usatîi a declarat că americanii și-ar dori o coaliție între PDM, PAS și PPDA, dar cei din urmă refuză categoric orice colaborare cu democrații.

Liderul Partidului Nostru a mai subliniat că Plahotniuc pregătește două „bombe” mediatice – una care va viza Partidul Nostru în lunile martie-aprilie, iar alta, mai aproape de alegerile parlamentare, care o va viza direct pe Maia Sandu. Ar fi vorba de un filmuleț ce urma să fie dat publicității încă la alegerile prezidențiale.

Solicitați de TV8, deputatul democrat Sergiu Sirbu a declarat aceste declarații sunt menite să destabilizeze. „Nu comentăm mesajele serviciilor secrete care au drept scop să destabilizeze situația din Republica Moldova”, a subliniat Sîrbu.

Lidera PAS susține că declarațiile lui Renato Usatîi, precum că aceasta a avut o întrevedere cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, sunt un fals. Detalii AICI.

Varianta integrală a emisiunii o puteți vedea mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!