/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Renato Usatîi: Maia Sandu și Vlad Plahotniuc s-ar fi întâlnit recent

13 februarie 2018, ora 10:26

„Maia Sandu a refuzat orice dialog. Dar cel mai bine să o întrebați pe ea dacă a avut loc o asemenea întâlnire. Ea singură trebuia să spună când s-a întâlnit cu Plahotniuc”, a menționat primarul de Bălți fără a declara când, unde și în ce circumstanțe a avut loc această întâlnire.

Totodată, Usatîi a declarat că americanii și-ar dori o coaliție între PDM, PAS și PPDA, dar cei din urmă refuză categoric orice colaborare cu democrații.

Liderul Partidului Nostru a mai subliniat că Plahotniuc pregătește două „bombe” mediatice – una care va viza Partidul Nostru în lunile martie-aprilie, iar alta, mai aproape de alegerile parlamentare, care o va viza direct pe Maia Sandu. Ar fi vorba de un filmuleț ce urma să fie dat publicității încă la alegerile prezidențiale.

Solicitați de TV8, deputatul democrat Sergiu Sirbu a declarat aceste declarații sunt menite să destabilizeze. „Nu comentăm mesajele serviciilor secrete care au drept scop să destabilizeze situația din Republica Moldova”, a subliniat Sîrbu.

Lidera PAS susține că declarațiile lui Renato Usatîi, precum că aceasta a avut o întrevedere cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, sunt un fals. Detalii AICI.

Varianta integrală a emisiunii o puteți vedea mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram