Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

/VIDEO/ Usatîi: Plahotniuc va pleca din politică înainte de coaliția dintre PSRM și PDM

13 februarie 2018, ora 08:00
Distribuie:

„Dodon este un politician învățat, iar minciuna este un lucru pe care l-a învățat. Dodon este un proiect al lui Plahotniuc. Chiar credeam că va ieși de sub Plahotniuc și îl va pune la punct. El este proteza de dreaptă a lui Plahotniuc.

Întotdeauna i-am criticat Dodon și socialiști pentru comunicarea cu Plahotniuc. Dodon are o înțelegere. A fost în ultima perioada de multe ori la Moscova și a vorbit cu oamenii de afaceri de aici, cărora le-a declarat că va face coaliție cu Plahotniuc și modul cum aceasta va avea loc. Binomul politici al celor doi politici ar urma să adune împreună 70 de mandate la alegerile parlamentare din tomana

Iar ca să nu fie criticat pentru noua alianță și pentru a nu provoca vreun Maidan, Plahotniuc ar urma să plece din politică înainte să fie făcută coaliția dintre PSRM și PD. Eu acum îl citez pe Dodon. Nu este secret că Dodon este partener cu EDINAIA ROSSIA, dar el este gata să-i trădeze. El încearcă să mintă nu doar acest partid, dar și alegătorii din Moldova”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii.

Reamintim că, tot ieri, în cadrul emisiunii Politica, Renato Usatîi și-a anunțat demisia din funcția de primar.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram