Liderul Partidului Politic Partidul Nostru și primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că Vlad Plahotniuc ar urma să plece din politică după ce va forma o alianță cu cei din PSRM. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8.

„Dodon este un politician învățat, iar minciuna este un lucru pe care l-a învățat. Dodon este un proiect al lui Plahotniuc. Chiar credeam că va ieși de sub Plahotniuc și îl va pune la punct. El este proteza de dreaptă a lui Plahotniuc.

Întotdeauna i-am criticat Dodon și socialiști pentru comunicarea cu Plahotniuc. Dodon are o înțelegere. A fost în ultima perioada de multe ori la Moscova și a vorbit cu oamenii de afaceri de aici, cărora le-a declarat că va face coaliție cu Plahotniuc și modul cum aceasta va avea loc. Binomul politici al celor doi politici ar urma să adune împreună 70 de mandate la alegerile parlamentare din tomana

Iar ca să nu fie criticat pentru noua alianță și pentru a nu provoca vreun Maidan, Plahotniuc ar urma să plece din politică înainte să fie făcută coaliția dintre PSRM și PD. Eu acum îl citez pe Dodon. Nu este secret că Dodon este partener cu EDINAIA ROSSIA, dar el este gata să-i trădeze. El încearcă să mintă nu doar acest partid, dar și alegătorii din Moldova”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii.

Reamintim că, tot ieri, în cadrul emisiunii Politica, Renato Usatîi și-a anunțat demisia din funcția de primar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!