/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Guvernul poate achita până și transportul delegațiilor străine

14 februarie 2018, ora 17:56

Astfel, autoritățile vor putea acoperi cheltuielile de transport internațional (avia, feroviar, auto) pentru persoanele oficiale străine și membrii delegaților străine invitate la decizia Președintelui Republicii Moldova, Președintelui Parlamentului și Prim-ministrului.

Potrivit ministrului Octavian Armașu, acest lucru are drept scop dezvoltarea relațiilor cu partenerii străini, precum și formarea unei imagini pozitive a Republicii Moldova pe plan internațional.

Amintim că Cabinetul de Miniștri a aprobat Regulamentul privind modul de utilizare a banilor pentru deservirea delegațiilor. Potrivit regulamentului, autoritățile din Moldova pot organiza cel mult trei mese oficiale pentru delegațiile străine. Pentru un dejun sau un dineu, vom cheltui până la 900 de lei de persoană, adică cât o pensie minimă în Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram