Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, se află, în perioada 13 - 15 februarie într-o vizită oficială în municipiul Bucureşti, România.

Pentru ziua de miercuri, 14 februarie, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, și-a programat mai multe întâlniri. Astfel, la ora 10:00 are întâlnire oficială cu primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea. După întrevedere ambele primărițe vor susține declarații de presă.

La ora 12:00, Silvia Radu are programată o întâlnire cu ministrul culturii şi identităţii naţionale al României, George Ivaşcu. Iar, la 14.15, primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, va participa la evenimentul „Pantofii roşii”, consacrat luptei împotriva violenţei domestice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!