Sărbătoarea dragostei s-a simțit astăzi și în capitală. Cei care țin neapărat să-și reconfirme iubirea s-au ținut ziua întreagă de cumpărat cadouri. Florile, ciocolatele și jucăriile de pluș au fost cele mai solicitate. Studenții de la Jurnalism au vrut să fie originali și au adus un panou cu Turnul Eiffel pe holul facultății.

Cei care au avut treabă astăzi la facultatea de Jurnalism a Universității de Stat au fost surprinși să vadă un banner pe care era proiectat Turnul Eiffel, adorat de milioane de îndrăgostiți. Acesta a fost instalat chiar în hol, astfel că orice doritor putea să își facă fotografii cu unul dintre simbolurile iubirii. Și pentru că este sărbătoarea dragostei, studenții au interpretat și cântece, tot despre iubire.

Este ceva genial, nu ca și în anii precedenți doar cu baloane dar acum aveam Turnul Eiffel care a fost adus,” a spus un student.

E interesant, e ceva nou este pentru tineri. Simt că este viață și este ceva pentru tineri,”, a spus o studentă.

Mie tare îmi plavce cum au decorat, persistă un sentiment de sărbătoare a dragostei”, a menționat o tânără.

Între timp, alți îndrăgostiți au trecut pe la piețele cu flori pentru a prinde cel mai frumos buchet. Pe lângă flori, oamenii au mai cumpărat dulciuri sau jucării de pluș.

Un buchet de flori, ursuleț. Am cheltuit în jur de o mie de lei,” a spus un tânăr.

Pentru mine este important sentimentele și atârnarea lui față de mine. Cel mai minunat este să petrecem timpul in doi,” a mărturisit o fată.

Încă nu am pregătit nimic,” a spus o altă persoană.

-Ce cadou ai procurat? –Secret! ”, spune un tânăr.

Eu i-am pregătit un tort din ciocolată în formă de inimioară. Îi ajunge, eu i-am pregătit tortul îi este destul,” spus o tânără.

Și dacă tot e sărbătoare, acest bărbat a prins la curaj și și-a destăinuit sentimentele chiar în fața camerei de luat vederi.

–Te iubesc foarte mult, ești tot ce am mai scump și să fii așa mereu. –Și eu îl iubesc,”a mărturisit un cumplu.

În Republica Moldova, oamenii sărbătoresc iubirea de două ori pe an. Prima dată, pe 14 Februarie, când se marchează Ziua Sfântului Valentin, iar mai apoi pe 24 februarie, de Dragobete.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!