Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

politic

/VIDEO/ Vlad Plahotniuc vrea discuții cu Maia Sandu. PAS: Un euro-deputat a încercat să organizeze întâlnirea

14 februarie 2018, ora 16:13
Distribuie:

Trebuie să recunosc că, Vladimir Plahotniuc a încercat, în repetate rânduri, să organizeze o asemenea întâlnire prin intermediul socialiștilor europeni care, ne-au solicitat deschis, când am fost la Bruxelles, în noiembrie, să se organizeze o asemenea întâlnire. Doamna Maia Sandu a refuzat,” a declarat Mihai Popșoi, vicepreședinte PAS.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat nu a confirmat, dar nici nu a infirmat declarațiile vicepreședintelui PAS.

„Ele sunt făcute în contextul anului 2018 care este un an electoral, asta-i unu. Doi, în condițiile în care Partidul Democrat și liderul Partidului Democrat a declarat nu o dată că, Partidul Democrat este gata pentru o coaliție largă cu partidele care sunt proeuropene. Deci atunci iarăși, declarațiile care sunt făcute de opoziție vor să confirme acest fapt”, a declarat pentru tv8 Vitalie Gamurari, purtător de cuvânt PDM.

Ulterior, Mihai Popșoi a declarat pentru TV8 că deputatul european care a vrut să organizeze întâlnirea PAS – PDM este Knut Fleckenshtein, membru al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European.

Reporterii TV8 au solicitat mai multe răspunsuri din partea euro-deputatului. Acesta, deocamdată, nu a comentat afirmațiile PAS. Recent, liderul „Partiului Nostru”, Renato Usatîi, a declarat că Maia Sandu și Vlad Plahotniuc ar fi avut o întrevedere și că întâlnirea ar fi fost mediată de un cetățean american.

Potrivit lui Usatîi, cei doi urmau să discute despre o posibilă alianță postelectorală. În replică, Maia Sandu a spus că Usatîi nu este o sursă credibilă – nu s-a văzut cu Plahotniuc și nici nu s-ar vedea, pentru că PAS nu negociază „cu oligarhii care distrug o țară”.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram