La moment toate drumurile naționale și regionale sunt practicabile. Pe parcursul nopții, pentru curățarea drumurilor de zăpadă şi împrăștierea materialului antiderapant, Administrația de Stat a Drumurilor a antrenat 233 de unități de tehnică și 282 de persoane. Pe trasee au fost împrăștiate 3328,5 de tone de material antiderapant.

Totodată, Î.S „Administrația de Stat a Drumurilor” recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Reamintim că, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un avertisment de cod galben de precipitaţii puternice sub formă de ninsori şi lapoviţă, valabil pentru zilele de joi şi vineri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!