/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Guvernul va fi scutit de obligația de a publica pe pagina sa web acte oficiale

missing
15 februarie 2018, ora 17:00

Secretarul de stat al Ministerului Justiției, Nicolae Eşanu, a declarat în timpul prezentării proiectului că publicarea actelor oficiale pe site-ul Guvernului nu este eficientă în lipsa unui motor de căutare sustenabil. Nicolae Eşanu a dat asigurări că scutirea executivului de obligația de a publica actele oficiale nu înseamnă că aceste acte nu vor fi publice. În continuare acestea vor fi publicate în Monitorul Oficial, singura sursă oficială, și pe platforma lex.justice.md, cu caracter informativ.

Până acum, Guvernul era obligat să publice pe pagina sa web legile promulgate de către șeful statului, hotărârile Parlamentului, decretele președintelui Republicii Moldova, hotărârile și dispozițiile Guvernului, actele Curții Constituționale și ale Curții de Conturi, actele normative ale organelor centrale de specialitate ale administrației publice, ale Băncii Naționale a Moldovei și ale Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram