Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție după ce în conferința de astăzi Chirtoacă și-a anunțat demisia din funcția de primar al capitalei, în semn de protest.

Demisia lui Dorin Chirtoacă se cerea demult. Chișinăul poate fi scos acum din mâinile corupților care s-au instalat la primărie și noi vom face tot posibilul pentru aceasta. Totodată, trebuie să dăm dovada de vigilență, maturitate politică și să nu permitem guvernării Plahotniuc-Dodon să deturneze procesul electoral”, era menționat în mesajul partidului.

Chirtoacă a anunțat că renunță la funcția de primar în semn de protest, iar Partidul Liberal a depus deja cererea de demisie la Primărie. Detalii AICI.

Menționăm că Dorin Chirtoacă este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, dar și de prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei. Acesta se declară nevinovat

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!