/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Politicienii din Republica Moldova cer până și ajutorul astrologilor. Ce vor să afle?

missing
16 februarie 2018, ora 14:40

Cristina Guzinschi menționează că sunt mulți președinți de state care nu ascund că merg la prezicători sau astrologi pentru a-și afla viitorul pe plan politic, iar politicienii din Republica Moldova nu sunt o excepție.

„La noi apelează inclusiv și politicienii. Am fost și sunt solicitată pe plan profesional. Ei vor să cunoască rezultate, să știe când să înceapă anumite activități, care le este succesul, evoluția anumitor procese, care este situația reală”, a menționat astrologul.

Întrebată cine sunt politicienii din Republica Moldova care apelează la serviciile ei, astrologul a declarat că e vorba de o informație confidențială.

Referitor la eroarea acestor servicii, Cristina spune că nu a dezamăgit niciodată pe nimeni și că, momentan, așteaptă să se adeverească prezicerile sale.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram