Politicienii din Republica Moldova mai apelează și la astrologi din când în când pentru consultații pe plan profesional. Declarația a fost făcută de astrologul Cristina Guzinschi în cadrul emisiunii „Egoist cu Angela Brașoveanu”.

Cristina Guzinschi menționează că sunt mulți președinți de state care nu ascund că merg la prezicători sau astrologi pentru a-și afla viitorul pe plan politic, iar politicienii din Republica Moldova nu sunt o excepție.

„La noi apelează inclusiv și politicienii. Am fost și sunt solicitată pe plan profesional. Ei vor să cunoască rezultate, să știe când să înceapă anumite activități, care le este succesul, evoluția anumitor procese, care este situația reală”, a menționat astrologul.

Întrebată cine sunt politicienii din Republica Moldova care apelează la serviciile ei, astrologul a declarat că e vorba de o informație confidențială.

Referitor la eroarea acestor servicii, Cristina spune că nu a dezamăgit niciodată pe nimeni și că, momentan, așteaptă să se adeverească prezicerile sale.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!