/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Circa 185 milioane de lei vor fi alocați pentru proiectele de dezvoltare regională

missing
17 februarie 2018, ora 08:15

„Potrivit proiectului legii bugetului de stat pentru anul 2018, din FNDR sunt alocate mijloace financiare în mărime de 200 000 mii lei. Aproximativ 80% sau 185 mln. lei din banii fondului, vor fi oferiți pentru proiectele în derulare din anii precedenți și altor inițiate în anul curent. Din numărul total de proiecte, 10 sunt pentru aprovizionarea cu apă și sanitație a localităților, 8 pentru dezvoltarea infrastructurii de afaceri în regiune, 5 pentru infrastructura drumurilor regionale și locale, precum și un proiect în domeniul managementului deșeurilor solide”, a menționat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici.

Proiectele din domeniul susținerii dezvoltării sectorului privat vor fi considerate ca prioritare, în mod special, cele legate de crearea și dezvoltarea condițiilor de activitate a Zonelor Economice Libere, Parcurilor Industriale și Incubatoarelor de Afaceri.

De asemenea, din numărul total de proiecte propuse spre finanțare pentru anul 2018, care vor fi inițiate sau în derulare, sunt: în regiunea Nord- 11 proiecte, Centru- 13 proiecte, Sud- 7 proiecte și UTA Găgăuzia- 4 proiecte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram