/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Tragedia de la mina Pașcani, soldată cu decesul a trei persoane. Doi inculpați și-au recunoscut vina

20 februarie 2018, ora 10:50

Preşedintele Cooperativei de Producţie „Orizont Extragere” din satul Paşcani, raionul Criuleni, împreună cu şeful de sector şi maistrul în condiţii subteran de muncă din cadrul aceleiaşi cooperative vor compărea pe banca acuzaţilor.

Doi dintre inculpaţi şi-au recunoscut vina, încheind cu procurorii acord de recunoaştere a vinovăţiei. În prezent, cei trei au interdicţia de a părăsi ţara, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi ei riscă de la 3 până la 10 ani închisoare.

Menționăm că tragedia a avut loc pe 20 noiembrie 2017. În timp ce se efectuau lucrări de tăiere a pietrei, din tavan au căzut rocile de calcar, provocând decesul a trei angajaţi.

Pentru asigurarea prejudiciului material şi moral cauzat prin infracţiune, procurorii au dispus aplicarea sechestrului pe o serie de bunuri imobile şi mobile, inclusiv: un teren, un apartament şi trei automobile – toate aparţinând inculpaţilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram