/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Apă-Canal a alocat aproape 190 de mii de lei pentru reabilitare unei noi porțiuni de apeduct

missing
21 februarie 2018, ora 07:28

Noul apeduct are o lungime de circa 40 de metri și alimentează cu apă potabilă circa 20 blocuri și 10 agenți economici din perimetrul străzilor sus-menționate. Vechea țeavă a cedat din cauza gradului înalt de uzură. Noul tronson de apeduct este din polietelenă, cu diametru 400 mm, și are o garanție de cel puțin 50 de ani.

De menționat că, pe parcursul lucrărilor de reabilitare nici un consumator casnic din cele aproape 20 de blocuri de locuit precum și centrele comerciale din zonă nu vor avea de suferit și asta pentru că apa nu va fi sistată. Doar la final, când vor avea loc lucrări de reconectare la apeductul nou construit, unii consumatori ar putea să rămânp fără apă.

Pentru reabilitarea tronsonului de apeduct S.A. „Apă-Canal Chişinău” a alocat din sursele proprii 187 500 mii lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram