/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Atenție! Transportatorii de mărfuri pot circula din nou prin postul vamal „Costești”

missing
21 februarie 2018, ora 12:50

Decizia reluării circulației prin postul vamal „Costești” a respectivelor categorii de unități de transport a fost determinată de necesitatea dispersării fluxurilor de autovehicule marfare de la frontiera moldo-română.

Amintim că, traversarea frontierei prin acest post vamal a autocamioanelor cu mărfuri destinate exporturilor a fost sistată la data de 10 mai 2010, fiind condiționată, la acea perioadă, de infrastructura deficitară și insuficiența echipamentelor tehnice de control.

Ulterior, repunerea în funcțiune, cu suportul Guvernului SUA, a mai multor echipamente mobile de scanare, dar și diversificarea instrumentelor antifraudă precum analiza riscurilor, informațiile operative sau controlul chinologic, au făcut posibilă reluarea traficului pentru anumite categorii de automarfare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram